Muligheder

  • Biodynamisk Kranio Sakral-Terapi

Med hænderne sanser jeg blidt hvad dit system viser: Hvad er klar til at blive bearbejdet og forløst i dyb stilhed med kontakt til Breath of Life – den iboende sundhed. Traumer og gamle mønstre kan blidt, men effektivt transformeres, så du opnår langt større frihed i din krop – i dit liv. Embodiment i praksis.

Briksarbejde – fysisk fremmøde er nødvendig.

1,5 time. Pris: 750,- 

  • BKST, Healing, Terapeutisk Klarsyn, Kanalisering

Med denne behandling vil jeg benytte alle de midler jeg har til rådighed for at du opnår større transformation og integration af krop, sind og sjæl. Der følger ofte ord med undervejs i behandlingen – hvor jeg beskriver de sansninger, “film på mit indre lærred”, der viser sig. Dit system vil vise mig, hvad der er fremme og klar til at blive bearbejdet og forløst. Traumer og gamle mønstre kan blidt, men effektivt transformeres, så du opnår langt større frihed i din krop og i dit liv. Ofte vil også højere selv og hjælpere på de indre planer komme igennem med klare budskaber. Du har mulighed for at opnå: Indsigt. Fysisk, psykisk, mental frigørelse. Livsglæde.

Briksarbejde – fysisk fremmøde er nødvendig.

1,5 time. Pris: 750,-

  • Kanalisering individuelt

Med primær samarbejdspartner i The High Council of Love and Light, får du personlige budskaber kanaliseret gennem mig fra den åndelige verden. Budskaberne følges af healende energi – direkte til dig, lige meget om vi mødes fysisk eller på Zoom. Du kan tale med dem (på dansk eller engelsk), – de taler engelsk gennem mig. Deres budskaber er ikke direktiver. Der er ingen spådom om fremtiden. Vores samarbejdspartnere ønsker ikke at bestemme, hvilken vej vi skal gå. Derimod indbyder de til at opdage livet fra højere perspektiver, så dit liv bliver en let og kærlig oplevelse – og dine valg nemmere at træffe.

Gerne fremmøde – men ikke nødvendigvis. Sessionen kan foregå over Zoom.

1,5 time. Pris: 750,-

  • Kanalisering i gruppe

Samme indhold som ved den individuelle kanalisering. Her tages blot hele gruppen af deltagere med i energien. Der vil altid være fællesnævnere – og kanaliseringen taler til individet såvel som til hele gruppen. En utrolig healende, inspirerende, indsigtsfuld mulighed for en gruppe af mennesker, der gerne vil have en betydningsfuld, fælles, opløftende oplevelse.

Kontakt mig for pris, varighed, antal deltagere, kørsel (hvis jeg skal komme til jer).