Dit behov?

Hvornår vil det give mening, at vi to møder hinanden?

Både glædens og smertens vej tjener sine værdige formål – og dybest set er det to sider af samme sag, der kan smelte sammen på smukkeste vis.

Glædens vej

Ganske simpel nysgerrighed er god grund i sig selv. Ønsket om at få kontakt til sit dybere selv, højere selv. Kontakt til den åndelige verden. Jeg laver ikke afdøde-kontakt, men kommunikerer med The High Council of Love and Light, – et råd der består af opstegne mestre, engleenergier, drage-energier, galaktiske naboer og andre samarbejdspartnere. De byder ind med perspektiver og energier, som overgår vores daglige bevidstheds muligheder.

Jeg er personligt ikke så optaget af, præcis hvad/hvem disse entiteter er. Vigtigst for mig er, at det er energiformer, som vi mennesker har samarbejde med. Og det samarbejde kan vi med fordel bevidstgøre. Bl.a. gennem dette arbejde.

Smertens vej

Derudover kan den fysiske del af livet tvinge et menneske ud i at finde muligheder, som ikke ligger lige for i det etablerede behandlingssystem. Ubalancer har mange udtryk: Fysiske, psykiske, mentale smerter og følelsen af at “hænge fast”, være “fortabt”, opleve sig “alene”. Dette kan være tilstande, som kan lede et menneske dybere på vej ind i sin krop og sjæls virke. Her kan det være rart at finde en passende “fødselshjælper”, der kan imødekomme både krop, sind og ånd.

Og igen: Dybest set er det muligt at integrere alle livsoplevelser som udtryk for livskraft.