Om Nomi

Jeg er først og fremmest et menneske, som holder af det levede liv, som det udfolder sig i det fysiske fra (før) vugge til (efter) grav.

Men jeg er også et menneske, der kommunikerer og opfatter ind i et større felt end kun det fysiske. Det har jeg gjort naturligt, siden jeg var barn.

That’s me

Som ung blev jeg uddannet cand. mag. i musikterapi fra Aalborg Universitet. Det har været et fantastisk og stabilt udgangspunkt.

Dog – som barn havde jeg universelle enhedsoplevelser med universet, havde klardrømme og stærke intuitive fornemmelser af menneskene omkring mig. Så jeg blev naturligvis hurtigt draget til den alternative verden, for at finde svar på disse oplevelser. Her var en universitetsuddannelse ikke svar nok.

Derfor startede jeg allerede inden jeg blev 20 år med at deltage i forskellige kurser om healing, klarsyn, den åndelige verden, initieringer.

Klarsyn droppede jeg dog hurtigt igen, fordi… jeg havde et talent allerede som ung, som gjorde mig bange i starten. Jeg ønskede ikke at opleve ting, som var for overvældende. Derfor stoppede jeg det, så jeg kunne blive moden som menneske først.

Med årene blev jeg uddannet Hjertehealer, Reikihealer, Healer fra Lyscirklen. Jeg tog lange forløb på Den Gyldne Cirkel ved Asger Lorentsen: Verdenstjener samt Solprogrammet.

Det sidste lange, dejlige stræk har jeg fordybet mig i Den Biodynamiske Kranio-Sakral Terapi (BKST) og er nu registreret alternativ behandler (RAB) med denne fulde uddannelse. En fuldstændig fantastisk behandlingsform.

Undervejs har jeg udviklet mig som arbejds- og familiemenneske gennem det helt almindelige levede liv. Det har altid været vigtigt for mig, at jeg står på to ben i den jyske muld. Her har jeg både fået to børn og et langt parforhold. Jeg har også gennemlevet en skilsmisse – og lever nu det liv der følger med der. Jeg har arbejdet både i socialpsykiatrien, på en friskole og med mennesker med demens. Og hele tiden har jeg haft det alternative som hobby ved siden af.

Men … nogle ting kan man åbenbart ikke blive ved at holde tilbage. Så i løbet af de sidste par år på uddannelsen med BKST, har følgende evner naturligt udviklet sig: Jeg har terapeutisk klarsyn, når jeg behandler. Og i 2020 blev jeg spontant åbnet som Kanal for … den åndelige verden. Hvad det så end er. Jeg er selv ikke så meget for at definere det – måske fordi jeg ikke ønsker at “stagnere” fri energi. Og det er energiformer, der jo alligevel udspringer fra Enhed, – ligesom alt andet.  Jeg kan finde på at kalde det andre energiformer, højere selv, The High Council of Love and Light. Eller hvad de nu engang selv præsenterer sig som. Der tales nogle gange dansk, nogle gange engelsk. Og sikke en healingskraft, der følger med!

Mit liv har altid handlet om hvordan vi som menneske finder “hjem” til vores iboende natur. Jeg har nu fundet fred i perspektiver – som på een og samme tid er fantastisk fredfyldte – og næsten kun ordløst forståelige.

Livet er en oplevelse, en værenstilstand og en udvidelse. Og skal vi opleve det sammen for en stund, er du altid velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere. Eller book en tid, hvis du bare VED, det er det her, du skal.

Love & Light Nomi

Letting The Universe | Facebook

Letting The Universe – YouTube